EL PROJECTE

L’Apotecaria natural de Ca la Figa és un projecte d’autogestió de la salut que durant un temps s’ha dedicat a l’estudi de les plantes medicinals així com també al recuperar un saber ancestral i popular sobre els seus usos terapèutics.

Defensem l’ús de les plantes medicinals per a la curació de la salut per varis motius prou importants: els principis actius que contenen les plantes medicinals són els químics naturals que promouen la curació de l’organisme; aquests principis actius actuen de manera respectuosa amb l’organisme ja que respecten els processos naturals d’autocuració del propi organisme. A més a més, les plantes medicinals formen part de la Naturalesa pel què els podem tenir al nostre abast sense tenir que dependre de la compra a unes grans empreses que en tenen el control. I per últim, destacar que la curació de la salut a través de les plantes medicinals és una pràctica ancestral.

Rebutgem el poder medico-farmacèutic que s’ha imposat en les nostres vides, en l’àmbit de la salut, i defensem uns altres tipus de relacions (amb tots els sers vius i la naturalesa) més justes, solidàries, ecològiques i lliures d’explotació. És per això que volem crear alternatives per poder ser lliures de gestionar la nostra salut segons aquests principis.

I ara és que, amb tot el què ens apassiona, amb tot el què hem après i amb tot el què volem canviar, que posem de nou en marxa aquest projecte d’autogestió de la salut.

El que ofereix el projecte és, en primer lloc, els remeis naturals i ecològics que elaborem a base de plantes medicinals. Consulteu la nostra llista i per fer comanda, contacteu amb nosaltres. Si necessiteu alguna cosa que no trobeu a la llista, només cal que ens ho comenteu perquè fem preparats a mida.

Volem també fer difusió de tot el coneixement i les pràctiques apreses sobre els usos curatius de les plantes medicinals perquè qui vulgui pugui fer-se els seus propis remeis i elaborar la seva farmaciola natural. Perquè volem facilitar el camí a totes aquelles persones o col.lectius que també volen ser més autònomes en la gestió de la seva salut.

Per la difusió de tot el coneixement i les pràctiques ancestrals posem al vostre abast, el blog (https://calafiga.wordpress.com) a on hi trobareu tota la informació al respecte.

També oferim tallers pràctics per ensenyar els diferents processos d’elaboració de remeis amb plantes medicinals. Si esteu interessades en fer-n’hi algun, contacteu amb nosaltres. Ens adaptem a les necessitats.

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s