ELS PRODUCTES

CONSULTA EL NOSTRE CATÀLEG AQUÍ: cataleg2016-17_calafiga
L’Apotecaria Natural de Ca la Figa us ofereix un ampli ventall de remeis per poder-vos cuidar amb valor natural i amb consciència social i ecològica.
Els remeis tenen com a base les plantes medicinals, que gràcies al seu poder curatiu i juntament amb la resta d’ingredients vegetals també amb propietats terapèutiques, resulten en uns eficaços preparats per a la cura de la nostra salut.
Tots els preparats medicinals que oferim són elaborats de manera artesana i compleixen amb els criteris bàsics per a ser reconeguts com a producte ecològic.
Al llarg de tot el procés de transformació de les plantes medicinals, tenim en compte aquests criteris:
 – Les plantes medicinals s’obtenen del nostre hort medicinal, en què el cultiu és ecològic i natural ja que no s’utilitzen químics i es fan servir tècniques naturals. Les plantes medicinals que no podem cultivar al nostre hort, les adquirim d’entorns ecològics.
– El procés de secatge i conservació també està lliure de tòxics ja que no s’utilitzen químics per a l’eliminació dels gèrmens. Tot el procés de secatge segueix mètodes naturals.
– Els ingredients i les matèries primes requerides per al producte final, procedeixen d’entorns ecològics i de projectes col.lectius dedicats a l’agroecologia.
– No inclou matèries primes d’origen animal, només algunes són derivats dels animals com la cera d’abelles.
– La composició dels nostres productes no inclou ni parafines, silicones ni altres derivats del petroli, ni conservants, colorants sintètics ni perfums.
– Els productes finals no estàn provats en animals.
– La major part d’envasos que usem són reutilitzables.
En definitiva, oferim un producte respectuós amb el medi ambient ja que utilitza ingredients provinents de les plantes medicinals, utilitza mètodes naturals per al seu cultiu i la seva conservació i no utilitza substàncies químiques per a la seva conservació, transformació i elaboració.
La nostra varietat de remeis són elaborats amb molt de carinyo i seguim les receptes ancestrals que hem anat recuperant al llarg d’aquest temps.
En el catàleg descobriràs una gran varietat de productes des d’ungüents terapèutics, cremes corporals i facials, desodorants, locions terapèutiques, olis medicinals, etc.
Fes una ullada al catàleg i enamora’t de les nostres creacions!
cataleg2016-17_calafiga

 

 

 

 

 

 

 

 

Consulta aquí, els preus dels nostres productes: Llista de preus

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s